Matchen!

Inte vet jag om jag precis blev ”star-struck” men visst är det ju ändå kul med något lite extra på en vanlig torsdag. I give you…

Evo Morales, Bolivias president!
Budskapet var kristallklart, END VIOLENCE AGAINST WOMEN. Det känns inte svårt att ställa upp på men visst blir man ledsen av siffrorna som presenterades idag. Fler kvinnor dör varje år av våld (ofta inom det egna hemmets väggar) än vad det gör av cancer. Och trafikolyckor. Fy, vad sorgligt det är.
Bollen de spelade med idag var en särskild boll som laddades med energi som sedan på något sätt skulle överföras till denna fond, UNITE. Jag hoppas att den energin på något sätt skulle omräknas i pengar…men jag hörde inte riktigt vad som sas. Och presidenten, han pratade bara spanska. Det var ett stort pressuppbåd. Jag hoppas de förstod hur bollen skulle användas så jag får läsa om det sen.

Jag tror tyvärr det blev förlust för Evos lag idag. Och han blev dessutom avryckt från planen av sina livvakter innan matchen tog slut. Bortförd i bil med tonade rutor. Men han har gjort något för en god sak.  All heder till honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s