Det går ett rykte

Det är Generalförsamling i FN i veckan och hela världens ledare är här i New York City för att prata krig och fred och allt där emellan. Hela East River är fylld med polisbåtar, säkerhetsfolk och kameror överallt, trafiken är KAOS och bevakningen av de som har bevakning är rigorös. Och nu har vi hört ett rykte. Det går inte att hitta någon information på nätet, jag antar av säkerhetsskäl, om detta event som enligt ryktet ska gå av stapeln idag – här på Octagon Soccer Field!? Det är visst så att Bolivias president ska ordna en vänskapsmatch för FN (Un Women?, UNICEF) och att en av FN:s ambassadörer ska delta, nämligen David Beckham!! Kan det vara sant? Vi är iallafall redo för en eftermiddag av väntan. Penna, tröja och block om det kan bli något tillfälle för en autograf. Hoppas, hoppas det stämmer – hur kul vore det inte att se Beckham spela?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s