Goda människor

Igår glömde Edward sin fotbollsväska, med vattenflaska, benskydd och målvaktshandskar i, på fotbollsplanen (om ni tycker er se ett mönster här med glömsk unge så är det helt rätt. Antar att ”10-åringen” är lite av ett air-head. No offense, Edward). Det var trist för det var:
1) hans enda fotbollsväska och det var en bra en
2) hans enda bra benskydd 
3) hans enda par målvaktshandskar 
4) en bra vattenflaska (Camelback)
Jag gick till fotbollsplanen tidigt i morse och letade men den var borta. Jag mailade Edwards coach men han hade den inte och vi kontaktade blåskägg som är chef för hela ligan men han hade inte heller fått in någon väska till Youth Center under dagen. 
Darn! Väskan var borta. 
Men så ringde det på telefonen på eftermiddagen. Nelle svarade. En man som presenterade sig artigt och berättade att han hade tagit med sig en väska hem igår efter sin match (han är ansvarig för FN:s fotbollsliga) och såg att den var märkt med namn och nummer så han tänkte fråga om vi ville ha den tillbaka. Om vi ville!? Och han erbjöd sig att komma efter jobbet och lämna den. På cykel! 
En i sanning god människa. 
När han sen kom vid sjutiden på kvällen erbjöd vi hittelön för besväret men han ville inte ha något. Han blev bara glad att den kom tillrätta!

Alltid bra att märka sina grejer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s