Sports Wear

Jag älskar att man i det här landet kan gå klädd i gympa/myskläder hela dagen, alla dagar, året om utan att någon lyfter på ögonbrynet. Det är helt enkelt en livsstil (och oerhört bekvämt) och inte förrän nu har jag fattat varför stora designers som Ralph Lauren, Michael Kors, Donna Karan med många fler, gör hela klädkollektioner under flaggen ”Sports Wear”. Vilken marknad det är! 300 miljoner människor som vill vara bekväma men ändå se snygga ut i myskläder. Låt mig tillägga att alla lyckas inte.

Det här är min nya jacka för $16.99. Värt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s