Tar linbanan hem

Ja, HEM. Jag märker att vi mer och mer börjar etablera oss här på riktigt. Vår lägenhet har vad den behöver. Vi har fått vänner som vi nu kan säga att vi känt över ett år. Vi vet hur saker och ting funkar. 

Förut när vi bott utomlands har vi ju ”bara” varit borta 12-18 månader och då har man hela tiden känt att tiden för att åka vem har varit så nära, utom kanske precis i början, och till följd av det så blir det en slags hets som jag inte alls känner av den här gången. Jag tycker att den gamla vardagen just nu är ganska skön. Iallafall idag när jag åker hem och blickar ut över det här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s