"Nu ska det bli skönt att komma tillbaka i rutiner…"

Detta uttryck alltså! Det måste vara det mest förtäckta sätt som finns att säga ”JAG STÅR SNART INTE UT MED LEDIGHET, BARNEN, MANNEN LÄNGRE – MÅTTE SKOLAN BÖRJA SNART!!!” 

Jag har nu varit med barnen 24/7 i tio veckor. Tio veckor dygnet runt med undantag av två nätter när jag sovit borta hos vänner. Visst har jag ju också varit från dem några timmar här och där och jag har haft OTROLIG  ”avlastning” i sommar som har varit hos mina föräldrar. Men ändå. Nu känner jag att vi alla är lite less. Så nu ska det faktiskt bli ”riktigt skönt att komma tillbaka till rutiner”. 
I helgen har vi fixat inför skolstarten på tisdag. Kylen är full, ryggsäckar och matlådor framplockade. Nya vattenflaskor inhandlade. Skolkläder valda. Pennor, sudd, lim, kritor…klart! Något känns riktigt, riktigt fel när vi är så redo. Men det lär väl visa sig. Dumt att oroa sig i förväg, eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s