En dag på stranden

På ungefär en timmes avstånd från Manhattan, med bil, ligger Jones beach. En jättelång, har inte fakta men låååång, strand med hyfsat vit och finkornig sand och där tillbringade vi hela dagen idag. Badade. Solande. Läste bok. Vi hade med oss picknick och åkte inte hem förrän runt femtiden. På det stora hände inget spännande på hela dagen. Och det var riktigt, riktigt skönt.

Dagen blev ett värdigt avslut på sommaren. I morgon är det 1 september, svårt att fatta, och på tisdag börjar skolan. Barnen vet nu vilka lärare de kommer få i år (samma som förra året för bägge barnen, yippie!) och vilka klasskamrater de kommer att få. Nelle var superglad över sin klass medan Edward tyvärr blev lite ledsen. Han hade önskat att komma med några av hans ”sportiga” fotbollsspelande vänner men tyvärr var inga av de han helst önskade i den nya klassen. Det är jobbigt när ens barn blir ledsna, är det inte? Man vill liksom ”fixa” så det ska bli bra. Men ibland går det ju bara inte. Och då blir man själv ledsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s