Ha ha ha!

Jag inser nu vad trött jag var igår när jag skrev inlägget om sommaren!!! Det framgår liksom aldrig att vi rört på oss, typ 100 mil, och att alla stugor är olika… Ni får ta det för vad det är och GISSA var vi har varit. Och så ska jag framgent försöka skriva lite mer…strukturerat. Ok, vi säger så. Kanske jag återkommer till sommaren sen när längtan efter sol och värme ger sig tillkänna igen. Jodå, jag har redan börjat kolla biljettpriser till Mexico och Florida för hösten och våren. Kan jag aldrig bara leva NU?

God morgon från NYC!

2 reaktioner till “Ha ha ha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s