America runs on Dunkin’

Vi har så smått börjat fatta att sommaren är över efter helgen och nu börjar vardagen igen. 10 veckors sommarlov känns som en evighet i juni men nu…över. I morgon klockan 18 annonseras på UNIS (skolans) hemsida vilken lärare barnen kommer ha och vilka barn/kompisar de kommer gå med under det kommande året. Här byter man ju varje år och jag antar att besked om lärare och ”klassisar” ges planerat så sent som sista dagen innan skolstart för att ingen faktiskt ska få möjlighet att klaga eller byta innan terminsstart. Spännande ska det iallafall bli i morgon klockan sex.

Dagen då? Jag tog barnen med mig idag för att handla lite fräscha skolkläder. De urtvättade, halvsunkiga trekvartstightsen med gräsfläckar på knäna kändes inte längre värdiga att börja det nya skolåret i så vi åkte till Queens mall och ”shoppade loss”. Nelle fick två kjolar, två tights, två långärmade tröjor och en kofta. Edward, ett par grå jeans. Något annat som han gillade hittade han inte.
Efter all shopping tog vi en paus på Dunkin’ Donuts. Kan inte höra eller läsa brandnamnet Dunkin’ Donuts utan att i huvudet också höra deras slogan ”America runs on Dunkin'”. Det är sorgligt men förmodligen sant – att America till stor del fungerar med hjälp av den här…födan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s