Det blev varmare ikväll

Barnen och Richard har varit på utflykt idag och jag har träffat en vän jag inte sett på ett tag. Vi hade mycket att säga på kort tid och på temat från igår så gjorde vi det naket. Naket på mer än ett sätt såsom det är med vänner och sen doppade vi oss efter ett stärkande bastubad. Ingen stod i vassen här inte! Måste vara säga vad glad jag är att jag har alla dessa vänskapsrelationer kvar trots det kringflackande liv vi lever. De ger verkligen näring åt själen.

Richard och barnens utflykt då? De har varit i Vingåker. Varför Vingåker tänker ni kanske? Jo förstår ni, vi må ju bo i New York men Richard kan inte köpa NÅGRA andra kostymer än Tiger och de MÅSTE inhandlas i Vingåker. Så nu har han två kostymer rikare och vårt konto är länsat.

Sen blev det varmt och vi badade. Igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s