Check

Stugan uthyrd! En sak checkad på vår lista över ”saker vi måste göra när vi är i Sverige”. En familj från Enköping, blir nog bra det. De verkar gilla stugan lika mycket som vi och det känns såklart bra.

Annars blev det lite sol och bad idag. Många skratt på bryggan över alla ”Alla barnen..-historier” som numer är vårt familjenöje när vi inte har något annat för oss. Favoriten idag var nog…”Alla barnen tyckte det var kul att springa marathon, alla utom Sten, för han hade inga ben” eller ”Alla barnen tyckte det var kul med matematik, alla utom Brett, för han hade aldrig rätt”. Ja, så håller vi på. Gray family – nördarna i Laxne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s