Ingen bra dag idag

Det var av den här anledningen jag tvekade inför att berätta om mitt ”tillstånd”. Idag har det varit en riktigt dålig dag och vem vill läsa om det? Jag hade så ont i natt att jag var vaken mer eller mindre hela natten i fruktansvärda smärtor. Jag har självmedicinerat med Citodon och känt mig helt väck idag. Jag har pratat med min doktor och fått grönt ljus på att äta Naproxen trots att det gör blödningarna värre men det är det enda som hjälper. Det är den här förfärliga smärtan som gjorde att jag sökte läkarvård i första läget för den går bara inte att stå ut med utan medicin. Man vill bara ligga i fosterställning och gråta. Min snälla vän M var här och höll handen en stund och sedan tog jag mig samman litet och ringde min doktor samt bokade tid för röntgen. Magnetröntgen. En av frågorna jag fick var om jag har klaustrofobi. Det har jag aldrig haft men när jag tänker på att vara instängd i ett trångt utrymme med svåra smärtor så gör det ju inte det hela lättare precis.

Ja, det är ungefär min dag det. Tur att ungarna ska på kalas i eftermiddag för de kommer inte hem till morsan som bakat bullar idag.

En reaktion till “Ingen bra dag idag

  1. Åh, stackars dig Lotta! jag hoppas att de kommer till rätta med det där. Jag ville bara tala om att jag när jag varit med om olyckan där förra veckan så fick jag göra magnetröntgen för att kolla ryggen. Jag lider av stark klaustrofobi i sådana lägen. Det gick bra!Jag var visserligen lite borta men ändå medveten. Andas och blunda och andas igen sen är det över…. Hoppas att det går bra! Tänker på dig!Stor kram Noomi

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s