Arg och ont

Arg över att man i år ändrat reglerna i vår pool. Nu får vi bara ta in två gäster i månaden. Punkt. Vi kan alltså aldrig bjuda över en familj på grill och bad en dag. Nej – två besök (personer) i månaden är max. Man har instiftat ett Gestapo-system med id-kort så det går inte ens att fuska. Utan kort kommer man inte in. Arg så jag kokar över det. Jag är också arg över att poolen endast håller 18 grader hur inbjudande den än kan se ut på bild.

Sen har jag fått ont. Så inihelvete ont att jag var tvungen att ta en Citadon. Och det gör jag INTE LÄTTVINDIGT. Blir det inte bättre i morgon måste jag gå till doktorn igen. Det är jag också arg över.
Annars var det en rätt fin dag idag. Faktiskt.

En reaktion till “Arg och ont

  1. Lotta, tråkigt med poolen. OCh 18 grader, huga! till och med jag tycker det som ändå är rätt tålig,angående ont, har en kompis som gjort några liknande op och det är inte ovanligt att det kan bli lite efterverkningar, men knapra på du, ont är inte bra att ha.kramannika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s