Detox fiasko

Nej, detox är inget för mig…jag måste nog ha mina gifter för att ”må bra”. Eller så har jag bara ingen karaktär… Igår var jag som i en dimma hela dagen och varje gång jag drack örtsörjan så mådde jag illa. Kräks-illa! Jag kämpade verkligen (ha ha ha, en dag!) men i förmiddags när yrseln var så illa att jag bara kunde ligga ner så tog jag en kopp kaffe. Och en rostmacka med smör. Och en till. Med ost.

Nu mår jag bättre. Ja, ja – jag vet att det är värst de första tre dagarna men jag klarade bara inte av att ha så lågt blodsocker och lågt blodtryck (som jag antar att yrseln handlade om). Jag var som en zombie! Nu vet jag inte vad jag ska göra. Fortsätta men med lite fusk eller bara ”kasta in handduken” och ge upp. Bara att tänka på sörjan gör mig illamående. Fick en kommentar av en vän som tydligen alldeles utmärkt klarat av fasta/detox så jag undrar vad som är fel på mig?? Vek kanske.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s