Skön helg

Fredagen bjöd på på födelsedagskalas för båda barnen, fotbollsträning under bron och sedan fotbollsmatch. Nelle hade en kompis här hela eftermiddagen och när mamman kom och hämtade så bestämdes det snabbt att det också skulle bli en sleep-over. Hos dem. Så Nelle sov borta och på fredagkvällen åt jag, Richard och Edward bläckfisk till middag. Friterade calamares – så gott! Så charter! Så onyttigt!

Lördag. Jamen…fotboll, power walk och ligga och slappa på en gräsmatta i den varma vårsolen…vad mer behöver man? Folk grillade i parken utanför vårt hus, barnen lekte ute i shorts och på kvällen gick jag ut och åt middag med ett gäng tjejer på en ny koreansk tapasbar vid Flatiron. Maten…sådär. Men kvällen var lång och innehöll samtalsämnen som pms, frikort, roliga reklamfilmer, ”spottade” kändisar (jag har noll!) och det var många, många skratt. Jag är så lyckligt lottad som fått så fina vänner här.

Idag har vädret också varit helt underbart och vi har varit i Central Park hela dagen och ätit hamburgare och glass. Tittat på baseball. Lapat sol i horisontalläge. Söndagsnöje för hela familjen.

Jag vet inte om det finns så mycket mera att säga om den här helgen. Jo, vi har ju deklarerat. Även fast vi (forcerat och ej självvalt) blivit utskrivna ur Sverige och numera inte kan åtnjuta några av de skattefinansierade faciliteterna i vårt hemland längre så måste vi såklart deklarera. Såklart. Detr ju ändå byråkrat- Sverige vi talar om.

Bjuder till sist på en usel bild från gårdagskvällen. Och några bilder från idag. Over and out. Hoppas ni också haft en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s