Ny (förstörd) hoodie

När min kompis Lisa var här så gick vi till en för mig ”ny” affär som heter Super Dry. Den här hoodien var på rea och jag slog till. Den är superhärlig, tjock bomull, lagom lång, bra luva…men jag har fått en fläck på den. Olivolja.

Om jag bodde i Sverige så hade det inte precis varit något problem. Jag hade tvättat den i 40 grader i maskin – problem solved. Här? Den är förstörd! Inget, jag menar verkligen inget blir rent när man tvättar här. Det luktar gott. Rent (ha ha!) tekniskt har tvätten gått igenom ett tvättprogram men rent är det inte. Nu måste jag ta med den här tröjan OCKSÅ på vår sommarsemester i Sverige. Då och endast då kommer den här flottfläcken vara ett minne blott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s