Vädret

Jag vet. Trist va? Först säger jag ingenting, sen ingenting och nu tänker jag prata om vädret..? Men så är det ju också i livet. Ibland händer det saker man INTE vill prata om och eftersom jag faktiskt inte är en offentlig ”alex-shulman-typ-av-bloggare” så kan jag välja att vara tyst ibland och prata om…vädret. Och för den skullen (bra ord va) så behöver det ju inte vara något världsomvälvande som hänt. Det kanske är så att det inte hänt nåt som är ”problemet”. Äsch, jag svamlar. Jag har helt enkelt inte velat sätta mig och skriva. Så tillbaka till vädret.

Jag ser på rapporten att det regnar och är 6 grader varmt hemma i Stockholm. Här är det inte mycket bättre. Torrt, men vi är tillbaka på ca 10 grader igen och det blåser råkalla vindar. Våren är dock full här. Det blommar överallt och Parken är så vacker att det gör ont i ögonen. Jag ska visa er några bilder så får ni själva se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s