Träningen

Jag är nog periodare. Eller, rättare sagt, jag prioriterar träning när jag har tid. Jag är (tydligen) inte en sådan människa som stiger upp klockan fem på morgonen för att hinna med träning när tiden tryter, även om jag verkligen genuint gillar att träna. Nu har vi haft besök i snart en vecka och jag har fått till ett träningspass. Plus en långpromenad i Central Park. Det är ok. Inte bra men ok. Nästa vecka kommer det bli nya tag igen. Nu har vädret blivit bättre och det känns riktigt motiverande att ta tag i de där 3 kilona som inte riktigt sitter där de ska.

Här är beviset från idag!

En reaktion till “Träningen

  1. Funbeat är bra! Många bra träningsprogram och chatter att lära sig av. Du kan även kolla träningsrundor på platsen du är etc. Glöm inte lägga till mig som vän bara ;-)Kram Maria Th

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s