Skolmamma

Edwards klass har varit på utflykt idag och jag följde med som klassmamma, alltså som en medhjälpare till ”Fröken”. Mitt uppdrag var att hålla reda på min lilla grupp om 7 elever så de inte kom bort. Fröken påpekade noga att vi två mammor som följde med var både ”utvalda” och ”privilegierade” som fick följa med på detta kulturevenemang. Åh herregud, vilken press!

Men det gick bra. Vi tog oss ombord på bussen och in i salongen. Och hem igen. Vad kan jag säga om konserten? Hm… Det var en sjumannaorkester som spelade Stravinskij och en fyramannadockteater som parallellt uppträdde med Historien om en soldat. Kanske lite högkulturellt för en skock 9-åringar om ni frågar mig men sen kan man ju fundera på om det inte är en bra motvikt till Disney-Light-världen som de lever i i övrigt.

http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Historien_om_en_soldat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s