Rockefeller Christmas Tree

Idag var det ”Christmas Tree Lighting” i stan. Den stora julgranen vid Rockefeller Center tändes och alla de stora varuhusen visade upp sin julskyltning. Jag var där idag på dagen och tittade på förberedelserna men alla har avrått oss att gå dit ikväll. För mycket folk. Och man ser inget. Så vi stannade hemma ikväll och går någon annan dag när det inte är så mycket folk.

Vad trist det är, eller hur? Att man inte kan gå på sådana här tillställningar i större städer. Det är alltid för mycket folk, för trångt, för kaosigt. Ingen kan se, ingen har kul. Men det är heller ingens fel. Det bara är så det är. Man får välja. Sina krig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s