Hon ville inte vara med på bild

Jag berättade ju att jag skulle träffa en kompis från ”förr i tiden” härom dagen. Och så lovade jag att uppdatera er. Nu gör jag det.

Först av allt, hon ville inte vara med på bild. Jag respekterar det men kan berätta att jag tyckte hon var sig PRECIS LIK även om hårfärgen var en annan och att det såklart gått 22 år. Det är få människor som inte åldrats alls på 22 år, mig själv inkluderad. Men på det stora hela var hon sig precis lik. När vi var små så var hon målvakt i mitt fotbollslag och lustigt nog så var det rörelser från den tiden när hon var målis som jag kände igen på en gång när vi först träffades vid linbanestationen på Manhattan. En målvakt måste göra sig hörd och förstådd med kroppsspråk och den här tjejen har ett rikt kroppsspråk. Iallafall så har vi nu träffats söndagkväll, måndag på både dagen och kvällen och fortfarande har vi inte hunnit prata färdigt. Det är mycket  man måste igenom när man inte setts, eller faktiskt hörts heller för den delen, på så lång tid. Som det ser ut så flyttar hon hit vid årsskiftet. Jag tror jag kommer kunna få henne att ställa upp på bild då och jag hoppas att vi kommer få många tillfällen att fylla i luckorna över åren. Tills dess så är det kanske några av er som vet vem jag talar om. Och jag konstaterar att det är verkligen kul att ha återfunnit en saknad vän.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s