Ett tips mot ett tips?

I veckan är det kort vecka. Barnen går bara i skolan på måndag och tisdag och sen är det ledigt för Thanksgiving. Thanksgiving är en av Amerikas största högtider vilket jag berättat om tidigare. Vi ska åka till Richards syssling i Redding, Connecticut och fira. De äter inte kalkon vilket ju är den traditionella maten, utan de äter HUMMER!!! Funkar för mig. Nu till min fråga. Vi ska ta med oss en god sallad som ska passa till hummer och jag undrar om ni har några tips att dela med er av? Jag har googlat litet men hittar inget med det där lilla extra. vill helst inte komma med ”bara” en grönsallad.

I gengäld får ni här ett tips på hur man gör sitt eget goda (och lite nyttigare) snacks. Jag brukade tidigare köpa Trailmix, nöt- och fruktblandningar i affären. De är ganska dyra. Nu blandar jag min egen. Tipset är alltså detta: köp storpack av mandel, jordnötter, cashewnötter, walnötter, russin, tranbär, torkad frukt, pumpakärnor, solrosfrön, kokos….och blanda själv!!!! Såååå gott! Även om man inte är något stort fan av jordnötter, som jag, så tillför de mycket god sälta till blandningen.

Nå, sallad, någon?

En reaktion till “Ett tips mot ett tips?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s