Tiden

”Tiden går fort, det märker man på barnen”. Hur många gånger fick man inte höra det när man växte upp? Nu vet man att det är sant och man vet också att man på något mystiskt vis transformeras och BLIR sin egen mamma när man blivit äldre och fått egna barn.
”Ät upp maten!” ”Passa på att gå på toa innan vi åker!” och klassikern ”Ska man se ut så där nuförtiden?”. NUFÖRTIDEN! Jag dör så mossig man är som förälder. Barn MÅSTE tydligen spela musik högt för att uppskatta den. De måste tydligen vägra ha på sig stickade ulltröjor om de sticks (fastän de är gorgeous!) och de måste tids nog få välja frisyr själv. Och där är vi nu.

En reaktion till “Tiden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s