Så här har vi det just nu

Stearinljus och Manhattan som lyse. Elen kommer dröja ytterligare 3-4 dagar har man sagt och nu börjar vi förlora vattentrycket. Varmvatten har vi inget så ikväll åkte vi över till vår vän E (som vi bodde hos hela första månaden) och badade i poolen och bastade. Bastade! Fattar ni vilken lyx det var? Vädret har efter Sandy blivit ”kallt,” 10-15 grader, och det börjar kännas inomhus utan el. Det var så skönt att ta en bastu och verkligen tvaga och värma sig.

Ingen skola i morgon heller. Får se vad vi då hittar på. Men vi hörs va!??

En reaktion till “Så här har vi det just nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s