Halloween-parad

Hela Roosevelt Island invaderades o morse av zombies och humans i ett ”Runners race” runt ön. Vid lunch var det dags för andra varelser – öns stora Halloween-parad. Flera hundra ungar (och vuxna för den delen) marcherade utklädda tull ALLT till band-musik längs Main Street. Sen var det fest med hoppborg, popcorn, trollkarl, sockervadd…det vanliga. Barnen hade en toppendag och jag med! Nej, det var lögn. Men det var ganska kul. Märker att vi börjar bli hemma här på ön nu. Nu KÄNNER man faktiskt en massa folk när man går ut på sådana här jippon.

Ikväll blir det vuxenmiddag med barnvakt. Ska bara vila lite middag och ta två Alvedon innan…so long!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s