Toys’R’Us

Igår hade jag en heldag med barnen. Det har jag ju i och för sig varje dag, men den här dagen var det en speciell dag för barnen. Ända sedan vi kom hit till NYC så har de velat gå på Tyos’R’Us. Yes, vi har inte mer kulturella barn än så…tyck vad ni vill om det, ha ha! När Edward var liten och vi bodde i Florida så var vi här med honom och vi har visat bilder för barnen från det besöket. Självklart ville de gå hit nu när vi faktiskt bor här och idag fanns det tillräckligt med tid (och ork) för att genomföra ett sådant företag. Toys’R’Us flagshipstore i New York ligger på Times Square och är 3-4 våningar högt sprängfyllt med leksaker, spel, godis, kakor, glass och till och  med ett Pariserhjul. Inomhus. Vi gjorde i princip allt. Det tog hela dagen (vi åkte hemifrån vid 10 och var tillbaka klockan 4) och barnen fick välja en sak var som present. För att de är så fina. De valde Lego och Barbie. Vissa saker går inte att förändra, det bara är så.
Vilken bra dag vi  hade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s