She is so expressive!

Vi var på lunch härom dagen hos några nya vänner. Nelle och deras pojke går i samma klass och man kan nog säga, utan att överdriva, att de ”fattat tycke för varandra”. De sitter ALLTID bredvid varandra i skolan. De säger unisont till varandra att ”you’re a good friend”, och de är verkligen genuint snälla med varandra. Fint. Helt plötsligt kom vi ju då på att vi blivit svärföräldrar med det här kanadensiska paret. Vilken grej va?! Det är bara en sak jag funderat lite extra över. Om Nelle så säger mamman i familjen att ”she is so expressive!”. Hur ska man tolka det? Kanske man kan ana något om man tittar på bilderna från Toys’R’Us…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s