Vrid bilden…

…Ett ”knyck” medsols. Vad ser ni?

Jag blev rädd när jag såg den här bilden. Det är den sista bilden i mitt fotobibliotek och ”ingen” har tagit den. Visst ser det ut som skuggan av hin håle själv med en hulling på svansen?

Hu.

En reaktion till “Vrid bilden…

  1. Grym bild på flera sätt, lite omen över det hela, men usch, nejhar inte haft tid att läsa din blogg på ett tag, eller helt enkelt glömt bort, så mycket att stå i här hemma, snart semester, ni verkar ha det bra, hoppas jag eller vi kan komma över nästa år, jag försöker lokalisera en släktning på mammas sida, de heter Heyman, finns några med rätt för och efternamn på FB men vet inte om jag ska mejla.kramannika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s