Glad Midsommar från Roosevelt Island

Som det ska vara på svensk midsommar! Åskskurar och fullständigt oförutsägbart väder. Vi ska ner till Battery Park vid 5-tiden för att fira midsommar med resten av New Yorks svenskar. Tusen och åter tusentals som vi förstått det. Underhållning av The Hives och Christer Sandelin och så stång, dans och mat. Jag är överlycklig över att inte behöva fixa nåt annat än rena kläder till mig och barnen. Lyckas jag med det ska jag ta en bild och visa er hur vi ser ut!

Glad Midsommar alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s