Kejsarens nya kläder

Jag har ett väldigt ansträngt förhållande till torktumlarludd och det har jag pratat om tidigare. I korthet hatar jag det. Men idag när jag tömmer det där förb… filtret tänker jag att det är helt otroligt att vi överhuvudtaget har några kläder kvar i våra garderober, vi med torktumlare. Det här är kvar i filtret efter varje (mycket effektiva) torkning. En hel BOLL med ludd. Ibland tänker jag att det här är en helt ny marknad. Alla borde spara det där luddet och så kan man göra nått nytt av det. Recycle-tänk. Hur många uppstoppade gosedjur får man ihop per år i en normal 2-barnsfamilj? Eller täcken? Luddet är ju superrent dessutom!

Eller är det som i Kejsarens nya kläder? Är det något som ingen berättar för oss där vi går runt i våra transparanta kläder?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s