Dagens ungdom

Det är bara att inse. Jag tillhör den inte…dagens ungdom alltså. Ganska länge tyckte jag att jag ändå ”hängde med”. I 30-årsålderna så var man fortfarande nära dagens ungdom eftersom man ju just lämnat den baksom som och hade vänner som var yngre som liksom fick en att hänga med. Min lillebror, som är 8 år yngre än mig, hjälpte väl också till ett bra tag. Jag kunde lyssna på vad han och hans kompisar pratade om och tyckte var viktigt och ”coolt”. Sen jobbade jag ju faktiskt också med ungdomar under ett flertal år och där kom dosen av dagens ungdom gratis, skulle man kunna säga. På gott och ont.

Men nu har jag alltså lämnat den eran. Tills nu. Eric, som är min personliga tränare, är 23. Ska fylla 24 i år, men han är alltså fortfarande 23. Ikväll när jag tränat med honom (för honom?) så frågade han mig under tiden jag stretchade om jag hade googlat honom än? Neeej…svarade jag. VA? frågade han uppriktigt förvånad. Men har du youtubat mig? Neeeej….borde jag det? MEN?!?!…nu nästan lite förnärmad, du måste ju kolla in mig spela, har du inte kollat än? På 2 sekunder har han från sin mobil skickat sitt namn rättstavat så jag ska hitta länken/filmen på youtube. Som man tydligen gör när man är ungdom. Den delar jag här med er nu. Eric är ju nämligen inte bara personlig tränare – han är proffessionell jazzgitarrist också.

Så här får ni dagens ungdom, Eric Essebag på gitarr. Ogooglad och oyoutubad av mig tills nu.

Vem har du googlat eller youtubat idag? I DIN BEKANTSKAPSKRETS?!?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s