Om du är man: läs bara första stycket i den här texten

Om man är kvinna och är på besök i USA är det nästan lag på att handla på Victoria’s Secret. Om man är man med förresten, fast då åt sin fru, sambo, flickvän, syster, mamma…kanske inte mamma förresten.

Säga vad man vill om den här affären och dess marknadsföring (jag tänker på deras årliga show) men de har verkligen nåt för alla. I alla färger, former och material. Jag blir glad av att vara där och handla och det känns lyxigt att komma ut med deras rosarandiga påse med underkläderna inlindade i rosa silkespapper – oavsett om du köpt neonrosa grannypants i bomull eller en push-up med strass. Ett litet minus i kanten kanske skulle kunna vara servicen. Och då menar jag den överdrivna servicen. Jag tror att inte mindre än 6 (sex!) butiksbiträden frågade om jag behövde hjälp med något i butiken idag. Och sedan ytterligare 2-3 som frågade om ”did you find everything ok today, mam?” när jag gick därifrån. Jag är inte helt bekväm med det om du frågar mig.

Å andra sidan så kan det dröja ljusår innan någon frågar en om hjälp i en underklädesbutik i Sverige. Ett undantag är dock Triumph-butiken vid Ringen, Skanstull. Där finns en kvinna i 50+ årsåldern som har ”Service” som första namn. I julas fick jag underkläder av min man (jaaaa, det fick jag!) men storleken var inte helt…adekvat…så jag fick gå tillbaka och byta. Den här kvinnan hjälpte till och mätte (proffs) och plockade fram modeller och storlekar som skulle prövas. Jag stod gömd inne i provhytten och blev serverad. Jag provade och provade och kom fram till att den modell som Richard köpt var den bästa på mig när jag väl fått rätt storlek. Jag är en praktisk kvinna och när jag väl hittar en modell på BH som passar mig så köper jag flera på en gång av samma sort. Alla färger som finns men samma modell. Och så underbyxor till det. Så i mellandagarna stod jag där i provhytten och väntade på att Service skulle dyka upp och och serva mig med BH:n i de färger som fanns. Det gjorde hon också men hon har glömt vilket provrum jag står i varpå hon högt ropar ut namnet på den BH jag valt.

-”SEXY ANGEL”, var är du?

Svårt att gå därifrån sen med äran i behåll.

4 reaktioner till “Om du är man: läs bara första stycket i den här texten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s