Varm choklad med marshmallows

Det är bara 5 grader varmt i New York idag. Regn i luften och riktigt, riktigt ruggigt. Vi dricker varm choklad med marshmallows och ägnar oss åt hemmapyssel. Ikväll ska vi ut på restaurang med vänner. Vår favoritrestaurang i Paris, L’Entrecote, har en systerrestaurang här i stan, så ikväll blir det kött. Och sås. Och pommes. För det råkar vara det enda som finns på menyn. Men vilket kött sen. Och vilken sås. Och vilka pommes. Ni som varit med oss i Paris vet vad jag pratar om.

En reaktion till “Varm choklad med marshmallows

  1. Härligt det låter, men vad är det som skymtar runt ditt huvud?:-) själv har jag varit vid vår 4H-gård där H går på mini-4H, de lär sig om djuren, får mata dem och rida, i dag var de inne och bakade muffins, tur det, det började snöa precis innan, ha en trevlig kvällkramannika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s