Vi startar lovet…

…med fotboll såklart. Jag har upptäckt att med åldern så infinner sig en nästan fullständig oförmåga att ”explosionsstarta”, överhuvudtaget att springa fort, utan att nästan drabbas av en nära-döden-upplevelse. Batteriet i kroppen tar slut, eller rättare sagt det är som en dieselmotor: måste värmas först, och sen går det långsamt upp i fart för att till sist nå sitt max som inte heller det är särskilt fort. Och sen kollaps. Nästan huvudvärk. Av att springa fort. Gud vad sorgligt det är att bli äldre på många sätt. Man tog liksom kroppen för given.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s