Det här med träning kan vara svårt

I vårt hus finns ett gym. Ett nytt fullutrustat gym. Modernt och fräscht. Innan vi flyttade hit bestämde jag mig för att ”när vi flyttar så ska jag dag 1 börja gymma”. Nu har vi bott här i en vecka och jag har inte ens så mycket som ”tittat in” i gymet. Varför är det så?

 
Jag har i och för sig promenerat VARJE vardag i en timme tillsammans med min nyvunna vän (bildbevis ovan – jag har tights och träningsjacka på mig!) men nu var det ju styrka jag skulle bygga. Jag måste ta mig i kragen helt enkelt. Ringa det där samtalet till PT:n och boka en tid. Nu har jag ju all chans i världen att hämta tillbaka de där förlorade åren när jag inte tränat någonting.

Så, snälla, peppa mig nu att börja!!!

En reaktion till “Det här med träning kan vara svårt

  1. Lotta, du måste sätta igång och träna. Helst ofta och mycket. Då kommer jag att bli så stressad att jag måste börja jag med, av bara farten. Ok? //Lotta

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s