Vi stressar inte ihjäl oss

Än iallafall. Morgnarna ser ut som helgmorgnar än så länge. Vi går upp när vi vaknar…vilket är något tidigare än hemma då jetlagen fortfarande gör sig lite påmind på kvällen. Alla är i säng före klockan 22 så det betyder att vi får 9 timmars sömn per natt om vi stiger upp klockan 7. Behöver jag säga att vi är pigga då?

Sen käkar vi frukost. Barnen gnäller då det inte finns Skogaholmslimpa och ”vanlig” mjölk… Jag dricker en balja med kaffe, Richard går till jobbet. Vi kollar lite tv, surfar och sedan ”sätter vi fart”. Först på schemat varje dag står FOTBOLL. Bredvid vår lägenhet som vi ska hyra ligger två stycken konstgräsplaner. Det är där vi hänger. Passar, dribblar, skjuter, nickar. Tur att det iallafall är en kul sport som barnen ”valt”. Jag har köpt nya springskor (ÄLSKAR ordet springskor!) så det blir väl lite löpning också vad det lider. Har sprungit mitt första pass runt ön (ca 6 km) och det är en ganska perfekt runda. Sen ska jag ju gymma också när vi flyttar in i vår lägenhet. Det här SKA bli året när jag blir ”fit” igen!

Sen käkar vi lunch. Barnen blir efter maten uttråkade och vi går ut igen. Fotboll….och så går det på…

GODE GUD låt oss få ett positivt besked om skolan i morgon. Håll tummarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s