Ledsen vänner…

…men jag får inte till det än. Det är alltid nåt. Jag vet vad jag vill visa, skriva – men jag räcker liksom inte riktigt till än. Alltid är det nån som vill nåt. Nåt som måste åtgärdas. Mamma! Mamma! MAMMAAAA!!! Ni vill säkert veta var och hur vi ska bo. Hur det gick för barnen på skolans 2-timmarsgrillningen(intervju+test) i förmiddags, hur vår första inköpta möbel ser ut, hur shoppingen är, vilka vi träffat sedan vi kom hit, hur mycket pizza(?) vi ätit…allt det där viktiga som en riktig husmorsblogg ska innehålla. Jag lovar. Ni ska få det. Ge mig bara ett par veckor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s